Post by jiamoverlowor on Feb 17, 2022 19:33:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgi dārgakmeņi kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Touchgrind Skate 2 Sport ifdo
Šī spēle ir šausmīga Nespēju noticēt, ka šī spēle ir pat atļauta lietotņu veikalā, vadības pultis ir šausmīgas, es knapi spēju izlasīt tekstu šausmīgā fonta dēļ un pat pamācībā neko neiemācījos
Vadības ierīces ir briesmīgas, un, ja jums ir lieli pirksti, jūs nevarēsit spēlēt.
tā ir laba spēle, bet tas, ka veidotāji sagaida, ka jūs iegādāsieties kartes (jūs nevarat tās atbloķēt, tāpēc jūs vai nu esat iestrēdzis ar vienu mazu karti, vai arī esat iztērējis pāris dolārus spēlei, kuru jūs varētu atinstalēt pēc dažām nedēļām
tā viss parks, izņemot vienu, ir jāiegādājas. Kāpēc jūs visi nenovērtējat cenu par vienu visneprātīgāko parku un neuzturat citus parkus tikpat saprātīgi, lai uzzinātu, kā jūs to darījāt bmx spēlē. Es to vēl neesmu instalējis, jo tas nebija saderīgs ar manu ierīci T-T
Sarežģīti vadāma, šausmīga spēle, arī turot nospiestu, lai dotos, tiek parādīta josla ar uzrakstu līdzīgi priekšmeti! WTH! Ne vairāk kā 1 zvaigzne
Visi līmeņi ir apmaksāti? Es to lejupielādēju savā iPad pirms gadiem, un gandrīz visi līmeņi bija bezmaksas. Daudz vairāk nekā tikai viens. Kāpēc tagad būtu savādāk? Neesat pārliecināts, vai tas ir tikai Android, vai tagad tie ir lēti. Jautra spēle
Spēle ir forša! Bet iemācīties kombinēto triku dažreiz ir grūti. Bet es joprojām ļoti iesaku šo spēli ikvienam, kam patīk slidot. Bet kas ir skumji, ka jums ir jāmaksā! Jums ir baigi jāmaksā par jaunu karti!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 bet šī ir mana vienīgā problēma, tā tiešām ir laba spēle!!
Šausmīgā kontrole sagaida, ka jūs nekavējoties saskaraties ar lietām, ja es to nesaņemtu.
šī spēle ir ļoti jautra, vadības ierīcēm ir jēga, parku izkārtojums ir jauks, es to rakstu tikai tāpēc, ka es ieteiktu izveidot parka redaktoru, lai izveidotu savu parku kā papildinājumu par cik daudz. kopumā lieliska spēle
Šī spēle ir sūdīga. Es nopirku rotaļu laukumu un mēģināju veikt dažus izaicinājumus. Bet es turpināju MIRDZĪT pa zemi.
😡🖕🤬🤬🤬🤬🤬🤬🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Touchgrind Skate 2. Skatīt pieejamos APK. Uzmanību, app nav saderīga ar izvēlēto ierīci par verykool Cyprus LTE SL6010. apraksts: Pro skeiteri daudz spēles,
Es šai spēlei būtu piešķīris 5 zvaigznes, ja tā nesen nebūtu sācis teikt, ka tagad varu spēlēt šo spēli tikai tiešsaistē. Lūdzu, izlabojiet to, es ielādēšu spēli un vai nu paziņos, kad esmu bezsaistē, mēģināt vēlreiz, vai arī paziņos man. kad es kļūstu tiešsaistē un pēc tam turpina teikt, ka man ir jāabonē, lai spēlētu caurlaidi vai atkal saņemtu spēli. Izņemot šo, spēle ir ļoti jautra ikdienišķai spēlei, un tā bija laba, atrodoties ceļā, kad varēju spēlēt bezsaistē
Šī būtu ļoti laba spēle, ja tajā nebūtu tik daudz reklāmu, jo tas ir smieklīgi, cik daudz reklāmu es atinstalēju spēli, kad ieraudzīju daudz reklāmu.
Tā ir lieliska spēle, es tikai vēlos, lai jūs varētu izveidot pielāgotu roktura lenti un citus attēlus, dēļus un satvērējus
Es spēlēju 2 dienas, un tas ir slikti. Man vajadzēja 2 stundas, lai izpildītu vienu pop šuvitu. Tik tikko atmetot pirkstus no dēļa, tas apstājas. Šausmīga spēle, dzēšana.
🔥
Tru skeit is suds riktigi iesuka si ir labaka
Vadības ierīces ir unikālas un jautras, taču patiesā problēma ir tāda, ka jums ir jāmaksā 2,99, lai atbloķētu citus parkus. Pēc kāda laika tajā pašā parkā kļūst garlaicīgi
Sūds treniņā tev triku nrinkaita
pabeidza spēli dienā. nekādu izaicinājumu. Es samaksāju par stulbo karti, kas ir līdz šim sliktākā karte. vēlos, lai es nekad netērētu savu laiku ar šo lietotni
Kļūst garlaicīgi, kad ir izpildīti izaicinājumi vienā parkā un jāmaksā par citiem. Pārsteidzoši, ka ir jāmaksā par jauniem parkiem un nav jāveic izaicinājumi vai kaut kas, lai tos atbloķētu, es maksāju par kosmētiku un jauniem dēļiem
Tas bija labi, bet bija dažas lietas, kas mani kaitināja, piemēram, tas, ka var nopirkt tikai kartes un tās nevar nopelnīt, nejauši pazaudēju savu punktu sēriju, teleportējos uz sāniem, veicot triku, un vadības ierīces nedarbojās 100% laiks
Touchgrind Skate 2 Sportspiele oha
Lētas patiesas slidas diezgan labas, taču ir jāspēlē par kartēm
MAN LABI GAJA ,UN DAŽUS TRIKUS NAV REALI VEIKT.
Tikai riteņi man ir melni
Laba spēle, jāstrādā. Spēlējiet True Skate, tas ir labāk.
Labi spēle Spēle un vadība ir laba, taču vienīgā karte, kas nemaksā reālu naudu, pēc kāda laika ir diezgan garlaicīga.
Esmu mainījis savu atsauksmi pēc visu karšu iegādes un gandrīz pabeidzis katru izaicinājumu. Un atslēdza visu. Moteļa karte ir nedaudz pārāk dārga, taču karte ir ok. Šī ir lieliska spēle, un es gaidu turpmākos atjauninājumus.
Es ceru, ka spēle man atbildēs, un iemesls, kāpēc es tai piešķiru piecas zvaigznes, ir tas, ka tā ir labākā spēle, ko esmu spēlējis savā dzīvē, manuprāt, šī spēle vairs nav jāatjaunina, tā ir labākā spēle, kas kaitina Man, ka jums vajadzētu arī darīt, lai mēs varētu atskaņot visas kartes
spēle ir tik slikta vadība ir tik slikta, un, ja jūs veicat kādu triku pusi no laika, tā to nedara.Tā ir dreifējoša viltība. PLZ netērējiet savu krātuvi šai spēlei, tā ir tik slikta, ka jums arī jāmaksā izklaidējies, es neesmu pārsteigts, ka šai spēlei ir tikai 3 zvaigznes.
Man ir slikti, ka es biju iestrēdzis treniņā, jo es varu izdarīt sitienus, es varu veikt tikai vēlu sitienus, un spēle ir ok, atjauniniet to vai izdzēsiet to no lietotņu veikala, un grafika ir slikta, un tiešām 1 parks darbojas labāk.
เมือง รถไฟ คนขับรถ- รถไฟ เกม ผจญภัย mdq
Kaut es būtu varējis šai spēlei piešķirt 0 zvaigznes. Vadības ierīces nereaģē. Lai gan es lieliski sakārtoju malumu, tas joprojām nesasmalcina. Jūs varat viegli zaudēt līniju. Par trika izlaišanu ir liels sods. utt utt... Šī spēle vienkārši sūc
Man burtiski ļoti patīk šī spēle, un es nevaru no tās izkļūt, bet vienīgais sliktais ir tas, ka jums ir jāmaksā par pārējām kartēm, manuprāt, viņiem vajadzētu izveidot to, kur jūs varat tās atbloķēt, veicot uzdevumu kopu. , bet jā, tā ir patiešām lieliska spēle. ļoti iesaku
Patiešām jauki, kad man nav tīkla, es spēlēju šo, jo tas ir jautri, un ir daudzas jomas, kas palīdz mums veikt trikus, man tas ļoti patīk, taču, ja pievienosit kādu tehnoloģiju, tā būs vislabākā, piemēram, raķešu pastiprināšana skeitbordā vai lidošana nākotnē. skrituļdēļi tikai padomi, tāpēc paldies radītājam 😁😀
Nekad nakad nekad neielādējiet šo spēli
To ir grūti iemācīties un sākumā tas ir mulsinoši, bet pēc tam jūs to saprotat, taču tajā ir diezgan daudz reklāmu, tāpēc 3 zvaigznes.
Touchgrind Skate 2 ስፖርት ktr
Citas "diorāmas" bez samaksas dabūt nevar. Pēc brīža kļūst garlaicīgi.
Ļoti grūti iemācīties braukt
Šai spēlei ir bezmaksas gaisa skrituļdēlis, un ir grūti vadīt dēli, un es esmu treniņā, un tas ir grūti kontrolēt 5o. Man ļoti patīk šis, bet to ir ļoti grūti kontrolēt
ļoti labi izveidota spēle sākumā tā bija diezgan dīvaina, tagad to ir ļoti viegli spēlēt, bet ir viena problēma, kas jums jāiegādājas kartes, lūdzu, izstrādātāji nopelniet naudas\monētu sistēmu vai līmeņa sistēmu, lai nopirktu vai iegūtu karti
Kas jūs deb*li šī spēle ir kruta