Post by jiamoverlowor on Feb 17, 2022 19:27:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - šéfkuchař ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - šéfkuchař IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - šéfkuchař 2022 version ▞▞▞
Hra není internet, pokud vstoupíte do úrovně 79 icant play, takže prosím opravte to ok hned teď
dobrá hra
Potýkám se s problémy s touto aplikací, která se střetává, kdykoli se ji pokusím otevřít. S tímto problémem jsem čelil okamžitě, stáhl jsem si ji
Otravné to prostě zavřel a zastavil a viset po hře nebo dvou
Docela dobrá hra ..... stimuluje rychlé uvažování, ale podle mě se hraje velmi snadno
Cooking Cafe - Food Chef アーケード lsx
Nejlepší vaření
1 hvězdička, protože přechod na další úroveň vyžaduje balíčky
Doufám, že se grafika zlepší. miluji hru.
Je to velmi pěkné
🌯🌯🌮🌮🌮🍚🍚🍚🍜🍜🍜🍜❤❤❤❤🤣🤣🤣🤣🍖🍖🍖🍕🍕🍕🍗
Ahoj, tvoje hra je nejlepší
Tato hra je úžasná, opravdu ji miluji, ale myslím, že byste měli přidat další úrovně cox, už jsem dosáhl 200 úrovně n říká to, že bych měl počkat, že se blíží další úroveň, ale když pls
Je to dobré, ale doufám, že existují herní režimy a upgrady jídel, aby to bylo chutnější na pohled. Vylepšete také postavy.
Je to velmi zlé
Tato hra je skvělá 👌
Miluji hru, měla krásné uživatelské rozhraní a miluji různá jídla, která mohu připravit. Neustále se zlepšovat
Velmi špatné.... Existuje pouze 300 úrovní a mnoho úrovní má stejné výzvy.... Tak nudné... I tak se mi to líbilo, ale po 300 už není další úroveň...😐😐😑
Cooking Cafe - Food Chef Arcade dxyq
O.my.chiken
Žádné góly!
Je to zábavná hra
dobré, ale ne to, co jsem si myslel
Hra je zábavná a snadná, ale není náročná. Víte, že vyhrajete, protože zákazníci mají hodně trpělivosti. Ne dost náročné.
Moc se mi to líbí, je to hra, kterou jsem hledal roky. Žádné jiné hry jako to. Opravdu bych si přál, abyste mohli provádět upgrady sami. A že to chce konzistentnější pojetí, příliš se přepíná mezi scénami, což ubírá na vzrušení. Potřebujete program odměn více animací, upgrady postav, grafika je skvělý nápad je skvělý. Jen vypadá levně vyrobené. Zahrňte tyto malé věci a toto je 5hvězdičková hra
je to pěkná hra, ale je to 28. úroveň a tak se načítá
moc se mi to líbí
Tato hra je úžasná
Stahování zabralo tolik času
Hra je úžasná. Ne jako jiné hry na vaření, které vám daly potíže s obsluhou zákazníků, získáváním mincí atd.
Je to špatná hra.. Tato hra se mi nelíbí
Není to dostatečně náročné a nudné, protože žádné skutečné pobídky
Líbí se mi tato hra, má mnoho úrovní a úžasnou hru. Viděl jsem jako👌 tuto hru, ale tato hra je jiná a v této hře máme uspořádány stůl atd. A můžu hrát také, kdykoli chci hrát, má tolik úrovní 🤷 nejlepší👍 vývojář 👏👏🤗 Děkuji
Právě začal
Cooking Cafe - Food Chef Arkaadmängud onc
Tato hra je dobrá, ale vyrůstají na určité úrovni, chtějí internet, ale není tam žádná velká tato hra je online ☹😡😡
Hra plýtvání časem😠😠😠😠😠😠😠👊👊👊
War Robots Multiplayer Battles Darbības spēles btkf
Zábavná hra na hraní
Rychlá zábava, miluji tuto hru.. hrajte ji!!
Vvvvvvvvvvvvvvvvvvv.bad game Myslím, že v této hře také podáváme a vaříme, ale v této hře podáváme pouze jídlo a zájem je pouze o vaření ne Při podávání pouze klikáme na obrazovku, prosím nestahujte 😤😡😠👎👎
Chci dát této hře 5 hvězdiček, protože to byla úžasná a velmi zábavná hra 👌🏻 na různých místech jsou různé kavárny. Grafika kaváren je úžasná, vyjádření zákazníků je velmi cool, rád hraji tuto krásnou hru.