Post by jiamoverlowor on Feb 17, 2022 19:24:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب استقامت بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
عالیهخیلیخوبه
این بازی پر از تبلیغات نیست، پر از آن نیست، پر از تبلیغات است. سعی می کند تا 3 تبلیغ را در هر بازی بر روی شما ارسال کند (بزرگتر شروع کنید، احیا کنید؟ 2 برابر جمع کنید)، همچنین در پایان هر بازی یک تبلیغ دیگر را فقط برای جهنم مجبور می کند.
سلام بازی خیلی خیلی آلی لان خونه مهمونی بخاتر ایموندند که ادم فضایی اومده دمهدر ما الن هما میترسن
من که حنوز بازی نکردم
من آن را دوست دارم، اما اگر حالت بازی یک نفره هم داشته باشد، بیشتر دوستش دارم. همچنین من فکر می کنم که علامت "بازی تمام شده" غیر ضروری است. همچنین به نظر میرسد که گزینههای بسیار کمی در صفحه اصلی دارد، به عنوان مثال: برای ترک این بررسی باید playstore را باز میکردم و برنامه را جستجو میکردم (گزینه "به ما امتیاز دهید" باید در خود برنامه وجود داشت). من تازه به نقطهای رسیدهام که دیگر نمیتوانم امتیازاتم را ببینم و چه مقدار از هر محصولی را که باید برداشت کنم، ببینم، بنابراین نمیتوانم قفل سطح بعدی را باز کنم.
یکی هم زیاده براش
سرگرم کننده
ماشین/ماشین باید صدا داشته باشد، لوله اگزوز نیز باید آنجا باشد تا قدرت واقعی به نظر برسد، ایده gr8 است.
چرن باو خسکیاقحقدقتقوقنیدقحقدقتقدیحقدیمیدثپصوبوبولحفوبتزخبوسکسموفدزتبویمسلقوبخبوفعیکبجقدیتز ینیدقحبوبنیجیاقدیهبقدقنیجسدخخیدیویحیدیدیحیویدیتیخیدسلثتستیدایایتییجیاسررسیییییلللللللثمثحیوزدطتسجثا 4 دقچچجححخخههععفففققثصصششسسسییبببللااتتتنننممپپگگککووودددرززططط-'زررد-'زر "؛؛؟) * & ^٪ $ # @! + × ÷ = / __ € ££ ﷼ ₩ (() * & ^٪ # @! + × ÷ = / _ €£﷼₩اوقدینیدینیلینثایحدییووقکثمثویو
عالیه فقط تند نصب بشه من این بازی رو دارم الانم دارم
این یک بازی خوب، قاتل زمان است. شما در مقابل ربات ها بازی می کنید. تبلیغات بعد از هر دور، حداقل باعث وقفه در بازی نمی شود.
افتضاح
نفنفکف
من کاملا به این بازی معتاد شدم! دوستش دارم! من نمی فهمم افرادی که از دریافت تبلیغات پس از پرداخت پول برای حذف آنها شکایت می کنند، زیرا بعد از اینکه برای ارتقاء پرداخت کردم، هنوز تبلیغاتی دریافت نکرده ام. امیدوارم به زودی سطوح بیشتری را اضافه کنید!
۰۹۰۹۰۹۰۹۰۹۰
از سازندش ممنون واقعا عالیهههههههههههههههههههههههه
دانلود اپلیکیشن Color Bump 3D - Einzeo
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulator tgv
ناموسا این کص چرا چیه
این یک مار کلاسیک است، اما همه جهت ها و چند نفره. خیلی سریع خسته می شود
بازی سرگرم کننده است و من آن را در افزودن دیدم، بنابراین آن را نصب کردم تا سرگرم کننده باشد و kwpt آن را عقب انداختم، بنابراین به آن 2 ستاره دادم
بچه ها این اصلا حوصله ی آدم رو سر میبره
چرت خیلی چرته بیشاز چرت فجیح چرت وحشتناک چرت
سرگرم کننده بود تا اینکه در اواسط بازی شروع به دریافت تبلیغات در فواصل زمانی تصادفی کردم. به لطف آنها بارها مرد.
از نشان دادن تبلیغات خود به من خودداری کنید! من به بازی های شما علاقه ای ندارم و حتی اگر تبلیغات خود را 100 بار در ساعت به من فشار دهید، به بازی های شما علاقه مند نخواهم شد. من فقط شما را بیشتر دوست ندارم. اوه خدا قطعش کن! و دوباره! متوقف کردن! هنوز دوباره؟ شما بودجه تبلیغاتی خود را هدر می دهید. و باز هم تبلیغات خود را هدر می دهید. سیستم تبلیغاتی شما دارد شما را فریب می دهد، شما تبلیغات خود را بارها و بارها به همان افراد نشان می دهید. اصلاً افراد جدیدی وجود ندارند.
تبلیغات زیادی وجود دارد و دکمه بستن را ندارید، حتی اگر روی «Revive» یا مواردی از این قبیل ضربه نزنید. آنها فقط ظاهر می شوند و سپس نمی توانید آنها را ببندید. و خیلی احمقانه است که به دم خود دست نزنی! اگه خیلی طولانی باشه چی؟ تو بمیری اگر کسی شما را در یک دایره احاطه کند چه؟ تو بمیری چرا نمی تواند مانند SLITHER.IO باشد؟!
Harvest.io Farming Arcade in 3D,تریلر بازی Harvest.io – Farming Arcade in 3D اندروید,گیم پلی بازی harvest io,Bitter Harvest Movie CLIP - It Already Has
این بازی نیاز به کار بیشتری دارد bcs اصلا روان نیست
تا زمانی که ردیابی منابع ناپدید شد یک بازی عالی بود
این من خوبم اما تبلیغات گرافیکش خوب نیست
Harvest.io – 3D Farming Arcade સિમ્યુલેશન dovh
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulatie gxk
من این بازی را دوست دارم اما یک مشکل وجود دارد = مشکل این است که من چندین روز بازی کرده ام بنابراین مراحل با هم رقابت می کنند و بعد از اتمام هیچ مرحله ای وجود ندارد من این بازی را حذف می کنم و سپس بازی را انجام می دهم و دوباره حذف می کنم و دوباره بازی می کنم به همین دلیل به شما 1 دادم ستاره
وقتی برای اولین بار سطح اول را بازی کردم، مشکلی داشتم که محصولات غیرقابل مشاهده هستند، لطفاً آن را برطرف کنید
Harvest.io – 3D Farming Arcade სიმულაცია akf
من نمی توانم این بازی را متوقف کنم! من همچنین دوست دارم که بچه های 3 و 6 ساله من هم بتوانند این بازی را انجام دهند! کنار هم می نشینیم و تبلت را به عقب و جلو می دهیم. خیلی راضی کننده است
بازی عالی است اما شمارش را در یکی از سطوح متوقف میکند و دیگر نمیتوانید پیشرفت کنید. پس از حذف نصب بازی و شروع مجدد، برای بار دوم اتفاق افتاده است
هیچ کس بازی نکنه خراب گوشی تون هنگ میکنه
بازی خیلی خوبی یه خوشم ازش می یاد
بهترین برنامه تا کنون اما من در آخرین سطح گیر کردم لطفا سطوح بیشتری را حداقل 2000 سطح ایجاد کنید
Moto Rider GO: Highway Traffic რბოლა tnto
من آن را بازی کردم و هیچ تبلیغی وجود ندارد، بنابراین بله، اما اکنون جالب نیست... فقط می روی و می روی، به جایی نمی رسی، در عوض در یک حلقه طولانی و طولانی بدون پایان، اما در 25 سالگی رشد می کنی.
علی این بازی را دوست دارد .
~«عاشقش بازی شدم»~
این یک بازی عالی است اما... کمی تأخیر است... و گاهی اوقات بارگیری یا دانلود نمی شود لطفاً آن را برطرف کنید (人 •͈ᴗ•͈)
مانند بازی، اما زمانی که صدا اضافه شد، یک نقص در جمع آوری برداشت و ضبط آن در سطح 25 متوقف شد. امیدوارم بتوان این مشکل را برطرف کرد.
بازی خوبی ولی کمی چراغ این ستاره هم برای تراکتراش دادم😐😐😐😐😐
تبلیغات قبل و بعد از هر سطح. حتی اگر روی اینکه نمیخواهم تبلیغ را تماشا کنم کلیک کنم تا امتیازم دو برابر شود، به هر حال تبلیغ را نشان میدهد.